Copenhagen Songwriters Festival afholdes for anden gang

Fra den 20. til den 22. august afholdes Copenhagen Songwriters Festival for anden gang. Der er foreløbigt over 100 kunstnere fra ind- og udland på plakaten – kendte såvel som mindre kendte. Blandt de danske navne er Kira Skov, Tue West, Jonas, DYST, Kenneth Thordal, ditbandmitband og Nive Nielsen fra Grønland.

Festivalen finder sted i Raahuset, Kbh V. Her vil være 3 scener hver dag, undervisningsworkshops, musikprogram for såvel børn som voksne, ‘Late Night’ scene og åben scene, præsentationer fra danske sangskriverklubber fra hele landet og optrædende kunstnere fra Canada, Danmark, Færøerne, Grønland, Tyskland, Irland, Sverige og USA.

Festivalen er etableret af den herboende amerikanske sangskriver Brett Perkins i samarbejde med Kunstalten, og lægger vægt på originalt sangskrivermateriale.

Billetter kan købes via Billetnet. Billetprisen er 75 kr. pr. dag eller 150 kroner for hele festivalen. 20% af billetsalget går til Amnesty International.

Der er også planlagt en compilation cd med udvalgte kunstnere fra festivalen, og her vil overskuddet også gå til Amnesty International.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar