Copenhell fuldender programmet

Copenhell-Logo2018-1050x700

Selv om der er 3 måneder til dette års Copenhell, så kan festivalen i dag løfte sløret for årets plakat, og dermed også det samlede program for festivalen.

Med navne som de amerikanske shockrock-legender W.A.S.P, glamrockerne Steel Panther fra Los Angeles, de norske black metal pionerer Satyricon, det svenske hard rock band Graveyard og den canadiske boogierock laban Danko Jones rammer festivalen plet hos sit publikum. Derudover tilføjes også blackmetallerne Audn og rebelrockkerne The Last Internationale.

Se den endelige plakat her:
Copenhell-Poster2018

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars