Copenhell fuldender programmet

Copenhell-2017-1050x700

Selv om vinteren stadig presser på, og det kan virke som om der er lang tid til sommerens Copenhell, vælger festivalen allerede nu at offentliggøre de sidste navne på programmet. Med solide navne som de amerikanske thrashkonger Slayer, sludge-metal bandet Baroness, britiske Architects og mathmetal mestrene i The Dillinger Escape Plan har Copenhell virkelig oppet programmet en ekstra tand.

Slayer udgav i 2015 deres seneste album Repentless, som bestemt retfærdiggør at de eksisterer efter mere end 35 år. Og når Araya, King og Co. indtager Refshaleøen til sommer, kan man være sikker på at deres thrash-klassikere vil får publikum helt op at koge.

Sidstnævnte The Dillinger Escape Plan har proklameret at de stopper, når deres tour-cyklus for det seneste album Dissociation er afsluttet, og bandet har netop  spillet i Århus, Odense og København i forbindelse med den tour. Om sommerens koncert på Copenhell så bliver deres sidste i Danmark, eller om de kommer tilbage senere, når deres tour fortsætter, vil tiden vise.

Ud over ovennævnte bands har Copenhell også tilføjet Alter Bridge, Powerwolf, Hatesphere, Black Star Riders, Psychotic Waltz, Nothing More, Batushka, Memoriam, Huldre, The Raven Age, Ghost Iris, Slægt og Seven Thorns.

Copenhell finder sted d. 22.-24 juni, og allerede nu kan du se spilleplanen i Copenhell-app’en.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars