Copenhell offentliggør spilleplanen

Copenhell-PosterTop2016-1050x700

Hvis du har gået og grublet over hvem der mon spiller hvornår på årets udgave af Copenhell, kommer festivalen dig nu i møde og offentliggør spilleplanen for hele festivalen.

Således kan man bl.a. opleve Alice Cooper, Scorpions, With the Dead og Converge om torsdagen, mens bl.a. Megadeth, King Diamond, Trivium, Abbath, Kadaver og Entombed A.D. spiller fredag. Lørdag lukker festivalen bl.a. med Clawfinger, Rival Sons, Decapitated, Bombus, Dark Funeral og selvfølgelig Black Sabbath.

Se spilleplanen her!

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars