Copenhell tilføjer 12 navne til programmet

Converge-Press2015-1050x700

Copenhell lagde hårdt ud med at offentliggøre at et af heavyrockens vel nok allerstørste navne Black Sabbath skulle spille til sommerens festival som et led i deres afskeds tour. Men nu tilføjes der altså 12 nye navne til det program.

Schockrockeren Alive Copper skal nok sørge for en omgang teater på scenen, og thrash-legenderne Megadeth vender tilbage til festivalen efter at have spillet til den første Copenhell i 2010. De skulle have spillet på Refshaleøen i 2014 men måtte desværre aflyse deres optræden.

Derudover spiller bl.a. også retrorock-ensemblet Rival Sons, Mötley Crue-bassisten Nikki Sixx’ hardrock-band SIXX:AM, det amerikanske hardcore band Converge og rap-metal pionererne i Clawfinger. Dropkick Murphys, Epica, Helhorse, Norma Jean, August Burns Red og Monuments vil også være at finde på Refshaleøen til sommer.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars