Copenhell tilføjer nye navne til plakaten

Slipknot på Copenhell 2015 (foto: Claus Michaelsen)
Slipknot på Copenhell 2015 (foto: Claus Michaelsen)

Copenhell, har indtil videre offentliggjort navne som Ozzy Osbourne, Helloween, Parkway Drive, Kreator, Arch Enemy, Orm, Enslaved, Sodom og Exodus, og nu kan festivalen altså tilføje syv yderligere navne til programmet.

Med amerikanske Avenged Sevenfold og walisiske Bullet For My Valentine rammer man den brede midte, mens pionererne fra både Corrosion Of Conformity og Suffocation nok skal hive en gråskægget metalfan eller to frem fra gemmerne.

Derudover er japanske Crossfaith, finske Santa Cruz og Australske Thy Art Is Murder også blevet tilføjet til programmet.

Copenhell finder sted på Refshaleøen i København fra d. 21.-23. juni.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars