Copenhell tilføjer yderligere 3 navne

Copenhell har føjet yderligere tre navne til et allerede imponerende lineup. Der er tale om The Damned Things, 3 Inches of Blood og Adept.

Særligt The Damned Things er interessante. Bandet består nemlig af Scott Ian og Rob Caggiano fra Anthrax, Keith Buckley fra Every Time I Die, Fall Out Boy-guitarist Joe Trohman og -trommeslager Andy Hurley samt David Karon på bas. En noget anderledes sammensætning af folk med rødder i thrash, mathcore og poppet punk. Det har ikke været muligt for undertegnede at finde et link til deres musik, så hvordan sammensætningen lyder i praksis ved jeg ikke.

3 Inches of Blood spiller mytologisk heavy metal og svenske Adept leverer melodiøs metalcore.

De tre nye bands føjes til en i forvejen imponerende liste, der bl.a. består af Megadeth, Mastodon, Deftones, Souicidal Tendencies og Napalm Death. Og så har vi endda fået lovning på yderligere to navne!

Copenhell finder sted den 11. og 12. juni på Refshaleøen og koster 595 kroner + gebyr for begge dage. Udover selve musikken vil der også blive indrettet en biograf under navnet DOX:HELL, hvor der vil blive vist klassiske metal-film.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar