Courtney Love mister forældremyndigheden over datter

courtneylove-presse2009-565x377

Tidligere Hole-frontfigur og narko-fetishist Courtney Love har det med at ødelægge ting og sager for sig selv. Men denne gang har hun virkelig trukket det korteste strå, for ifølge CNN, har Love nu mistet forældremyndigheden over sin datter. Datteren Francis Bean Cobain fik Courtney Love som bekendt sammen med afdøde Nirvana sanger Kurt Cobin.

Ifølge CNN har Kurt Cobains mor Wendy O’Connor og hans søster Kimberly Dawn Cobain midlertidigt fået tildelt rollen som værger for den 17-årige Francis, og dermed har de også ansvaret for hendes financielle anliggender.

10. februar finder der en retshøring sted, hvor sagen igen tages op.

Tags from the story
, ,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar