C.V. Jørgensen spiller på Skanderborg Festival 2010

cvjorgensen-presse-2002-565x377

Noget kunne tyde på, at C.V. Jørgensen er ved at komme i omdrejninger igen. Først var han at finde på scenen til Århus Festuge i september – med efterfølgende gode anmeldelser – og nu kan Skanderborg Festival fortælle, at C.V. Jørgensen vil være en del af programmet på Smukfest 2010.

Inden koncerterne til Århus Festuge havde C.V. Jørgensen ikke optrådt live siden 2002. Om der er et nyt album på vej med C.V. Jørgensen vides ikke og han har også fået for vane at udfordre sine fans tålmodighed. Således var der hele otte år imellem hans seneste to udgivelser, Sjælland (1994) og Fraklip fra det fjerne (2002). Det er altså otte år siden C.V. Jørgensen senest udgav et album

C.V. Jørgensen er at finde på det nyligt udgivne soundtrack til filmen Simon & Malou, hvor han giver sin version af ”Everybody’s Got to Learn Sometime”

Dizzy Mizz Lizzy er også bekræftet til Smukfest 2010.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar