Dan Sartain på vej med nyt album

dansartain-2006-565x377

Alabamas Dan Sartain er på vej med sit femte album! Tidligere har den tynde rock ’n roller udgivet Crimson Guard (2001) og Romance In Stereo (2002) som han selv producerede udgav, samt de to mesterlige albums Dan Sartain vs. The Serpientes (2005) og Join Dan Sartain (2006), der begge udkom på Swami og One Little Indian.

Hvornår det nye album, der får titlen Dan Sartain LiVES, udkommer vides ikke. Men der nedenfor finder på en trackliste, hvorfra det er muligt at høre “Atheist Funeral” og ”Rubi Carol” inde på Sartains MySpace-side. ”Walk Among the Cobras pt 4” kan ses i en ikke særlig god liveoptagelse under tracklisten.

Tracklisten til Dan Sartain LiVES:

Those thoughts
Doin’ anything I say
Bohemian Grove
Praying for a miracle
Walk among the cobras pt.4
Atheist Funeral
Ruby Carol
Bad things will happen
Voo-Doo
Whatcha gonna do?
I don’t wanna go to the party
Yes men
Touch me

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar