Danielson på vej med nyt album

Danielson aka Daniel Christopher Smith aka Danielson Famile aka Br. Danielson aka Manden med den sære stemme er ved at være klar til at udgive efterfølgeren til det meget roste album Ships fra 2006.

Det kommende album udkommer den 22. februar på Daniel Smiths eget pladeselskab Sounds Familyre (der bl.a. har udgivet 16 Horsepower og Sufjan Stevens) og bærer titlen Best of Gloucester County. Med sig på albummet har han taget sine venner Sufjan Stevens, der spiller banjo og synger på flere af numrene, Jens Lekman, der synger på ”Lil Norge” og Serena-Maneesh’ Emil Nikolaisen, der spiller elektrisk guitar på ”Olympic Portions” og ”Hovering Above That Hill”.

Ifølge Sounds Familyres hjemmeside, så er albummet færdigindspillet og netop nu i trykken.

Tracklisten til Best of Gloucester County:

1. Complimentary Dismemberment Insurance
2. This Day Is a Loaf
3. Grow Up
4. Lil Norge
5. But I Don’t Wanna Sing About Guitars
6. People’s Partay
7. Olympic Portions
8. You Sleep Good Now
9. Hovering Above That Hill
10. Denominator Bluise
11. Hosanna in the Forest

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar