Danko Jones udgiver B-side samling

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Canadiske Danko Jones udgav i starten af 2008 deres 5. album Never Too Loud. Et album der bestemt ikke faldt i undertegnedes smag. Men nu forsøger bandet at gøre skaden god igen ved at sende en omfangsrig B-side samling på gaden.

B-sides udkommer 2. februar, og indeholder hele 27 numre. Udover et par numre, der ikke tidligere har været udgivet, er der også numre fra compilations, covernumre, demo-versioner og bonustracks fra singler og lignende.

B-sides udkommer i to versioner. En normal jewel case version inkl en stor plakat og en limited edition i en æske med klistermærke, badge, patch, plekter og ølbrik. Den sidste version er strengt limiteret i 1000 eksemplarer og fås kun via Bad Taste Records hjemmeside. Klik her for at forudbestille.

Pladen indeholder følgende numre:
1 .The Rules
2. My Time Is Now
3. I Like To Ball
4. Never Again
5. My Problems (Are Your Problems Now)
6. Starlicker
7. Woogie Boogie
8. Sugar High
9. Ice Cold Angel
10. Choose Me
11. Big Bed
12. Sold My Soul
13. Sex
14. Fucked Up
15. First Date (edit)
16. Cheater
17. Pump It Up
18. The Big Holdout
19. You Ruin The Day
20. Hit Song
21. The Return of Jackie and Judy
22. Make A Move
23. Drop Your Man
24. Thinking Of You
25. R.I.P. RFTC
26. Peacock Stomp
27. Take Me Out On A Stretcher

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar