De Efterladte på vej med Alvorsord og Etagevask

DeEfterladte-Pressebillede2013-565x377

Den 30. september udsender De Efterladte sit andet album, der i pressemeddelelsen beskrives som et album, ”der musikalsk nok hører hjemme under rockens efterhånden brede vinger, men det er ikke musik, som råber højt, her er hverken bas eller trommer, her er ingen sanger som krænger sin sjælesorg ud i desperate skrig og kun sjældent høres en forvrænget elektrisk guitar.” Albummet har fået den finurlige titel Alvorsord og Etagevask, og med Peter H. Olesen som manden med pennen i hånden er der garanti for, at lyrikken er værd at lytte til – og at et storladent musikalsk akkompagnement derfor heller ikke vil være nødvendigt.

De Efterladte er en duo bestående af digter og musiker Peter H. Olesen og multiinstrumentalisten Michael Lund og sammen udgav de Traditionen utro i 2011. De to har tidligere spillet sammen i Olesen-Olesen, der gik hver til sidt i 2007.

Alvorsord og Etagevask følges op af en Danmarks-turné i foråret 2014.

Tracklisten til Alvorsord og Etagevask:

1. Alting Om Igen
3. Fugleskræmsel
4. Levende Hegn
5. Der Hænger En Uro
6. U.t.
7. Støj På Linjen
8. Troløs Bøn
9. Håbet Kommer Til Byen
10. Du Fandt Ikke Dig Selv

cover-deefterladte-alvordsordogetagevask-2013-300x300

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.