De nominerede til Underground Music Awards ’11 er klar

Der har været et væld af tilmeldinger til dette års Underground Music Awards. Og inden de endelige nominerede har kunnet ligge klar har først bagmændene sorteret lidt ud, og siden har en række dommere – bl.a. her fra diskant.dk – været med til at udvælge de endelige nominerede. De nominerede i de 6 kategorier (alternative, electronica, rock, hip-hop, pop og metal) kan ses nedenfor. I skrivende stund sidder undertegnede og lytter til de nominerede for senere at sende min endelige vurdering ind til Underground Music Awards.

Når vinderne er fundet vil de blive offentliggjort når Underground Music Awards ’11 afholdes fredag den 29. april på Bremen fra kl. 20.00. Billetter til showet kan købes på billetlugen til blot 80 kroner.

De nominerede er:

Alternative
Some Speak Of The Future
The Shallow Man
Hérö
Dad Rocks!
Mes Réves

Electronica
Akiri
Electrocrank
Belle Ville
Kúra
Sort Stof
Pato Macho

Rock
Freddy and the Phantoms
Paper Tigers
LA Prostitutes
Puppet Arms
Cherry Overdrive
Mechanical Waves

Hip Hop
Mund De Carlo
Peacefull James
Flødeklinikken
Hotboxin Hotdogs
Jin-N-Shawdy
Pede Gøbb

Pop
HOGNI
HAY HAY
LeKlik
Lima Lima
Penny Police
Beat Speech

Metal
Scamp
Trusted Few
Malrun
Aphyxion
Cold Night for Alligators

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar