Def Leppard annoncerer livealbum

Selvom Def Leppard har eksisteret siden 1977 og udgav debutalbummet On Through the Night i 1980, så har det aldrende britiske band aldrig udgivet et livealbum. Det bliver der rådet bod på den 6. juni når Joe Elliott og co. udgiver livealbummet Mirrorball.

Mirrorball er optaget i løbet af Def Leppards 2008/09 tour og bliver udgivet på både cd og dvd. Udover gamle kendinge som ”Animal”, ”Pour Some Sugar On Me”, ”Foolin’” og ”Rock of Ages”, så indeholder albummet også de tre spritnye sange ”Undefeated”, ”Kings Of The World” and ”It’s All About Believin’”.

Udover at Mirrorball er Def Leppards første livealbum, så er det også første gang, at bandets musik vil kunne købes digitalt. Lovligt, that is.

Tracklisten til Mirrorball:

Cd1
‘Rock! Rock! (Till You Drop)’
‘Rocket’
‘Animal’
‘C’Mon C’Mon’
‘Make Love Like A Man’
‘Too Late For Love’
‘Foolin’’
‘Nine Lives’
‘Love Bites’
‘Rock On’

Cd2
‘Two Steps Behind’
‘Bringin’ On The Heartbreak’
‘Switch 625’
‘Hysteria’
‘Armageddon It’
‘Photograph’
‘Pour Some Sugar On Me’
‘Rock Of Ages’
‘Let’s Get Rocked’
‘Action’
‘Bad Actress’
‘Undefeated’
‘Kings Of The World’
‘It’s All About Believin’’

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar