Denimzine lukker og slukker

denimzine-swe-magasinlogo-2009-565x377

Svenske Denimzine har gennem de sidste 11 år været et af svenskernes foretrukne punk rock-magaziner, og igår udkom endnu et nummer i rækken. Men det specielle (og triste) ved gårsdagens udgave er, at det bliver sidste gang vi får mulighed for at læse i bladet. Det er nemlig blevet besluttet at stoppe udgivelsen af Denimzine, og dermed nedlægges en institution inden for svensk punk rock.

Denimzine har haft en stor indflydelse på den svenske punk rock-scene, da de bl.a. også har haft en finger med i arrangeringen af koncerter og udgivelsen af plader (de har bl.a. udgivet The Hellacopters-singlen The Same Lame Story).

Folkene bag lover i en skrivelse på bladets hjemmeside, at de vender tilbage med et nyt tiltag snarest, men at de ikke vil offentliggøre noget endnu. Ifølge skrivelsen skulle det dog dreje sig om opium til folket, så det er måske værd at begynde at glæde sig.

Det sidste nummer af Denimzine har et stort interview med Social Distortions Mike Ness og artikler med/om bl.a. Murder City Devils, Wolfmother, Arctic Monkeys og Gossip.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar