Det er nu muligt at høre hele Wilcos kommende album

wilco-presse-2007-565x377
Selvom Wilcos kommende album først er sat til at udkomme i slutningen af juni, så kan det nu høres i sin fulde længde på bandets hjemmeside. Det er en beslutning Wilco har taget efter at albummet er lækket til internettet.

I en pressemeddelelse skriver Wilco: “Well, we made it nearly a month with copies of Wilco (the album) floating around out there before it leaked. Pretty impressive restraint in this day and age. But the inevitable happened last night. Since we know you’re curious and probably have better things to do than scour the internet for a download (though we do understand the attraction of the illicit), we’ve posted a stream of the full album…Feel free to refer to it as ‘wilco (the stream)’ if you must.”

Wilco opfordrer i øvrigt dem, der har downloadet albummet ulovligt til at donere penge til Inspiration Corporation, der er en velgørenhedsorganisation, der hjælper hjemløse og folk med en meget lav indkomst i bandets hjemby Chicago.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar