Dillinger Escape Plan indspiller med strygerkvartet

DEP i Pumpehuset i 2013 (Foto: Claus Michaelsen)
DEP i Pumpehuset i 2013 (Foto: Claus Michaelsen)

Math-destroyerne i Dillinger Escape Plan arbejder for tiden på efterfølgeren til One Of Us Is The Killer fra 2013. Og ifølge en post på den New York-baserede strygerkvartet Seven)Suns’ facebook-side, så arbejder kvartetten sammen med Dillinger Escape plan på bandets kommende plade. At bandet som oftest eksperimenterer og går ny veje på deres udgivelser er noget af en underdrivelse, men det lader til at det også er tilfældet på den kommende plade.

Bandets guitarist Ben Weinman uploadede for et par uger siden en instagramvideo, hvor man kan se kvartetten spille temaet fra Game of Thrones, mens Dillinger Escape Plan bassisten Liam Wilson fjoller rundt i baggrunden. Den video kan du se herunder.

Game of Smash! #psinc #gameofthrones #partysmasherstudio @sevensunsmusic @kevin_backroom

En video slået op af Benjamin Weinman (@benweinman) den

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars