Dinosaur Jr. nye album mastereret for højt

Foto: Michael Weintrob
Foto: Michael Weintrob

Ups!

Dinosaur Jr. har altid været kendt for sin høje live-lyd. Nu er dette ved en fejl blevet overført til bandets seneste albumudgivelse Farm, og har derved ødelagt en stor del af lytteoplevelsen. Albummet er blevet mixet 3 db højere end det der var meningen.

Det er dog ikke alle albums, der har denne fejl, men hvis man ligger inde med et af slagsen kan man sende det retur til pladeselskabet Pias og modtage et nyt eksemplar. Man kan også håbe på, at alle andre sender sit eksemplar retur og så sidde tilbage med et unikt Dinosaur Jr. album.

Inde på Pias’ hjemmeside kan man bl.a. læse følgende:

Dear Dinosaur Jr fan,

If you have recently bought the dinosaur jr’s Farm album in a European shop, you should check the actual CD and see where the following details are placed.

If the details “LC07800 – P.I.L.110CD – 449.5110.020” are placed at the left of the CD onbody (the actually CD print), you have the right version.

If the details “LC07800 – P.I.L.110CD – 449.5110.020” are placed at the bottom of the CD onbody (the actually CD print), the soundquality of your CD isn’t how it should be.

Therefore you can return your CD to PIAS to receive a new correct version.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar