Download coverversion af hele OK Computer

Bladrer man lister over 90ernes bedste albums igennem, så er der et par albums man helt sikkert vil støde på. Det ene er Radioheads OK Computer, der så dagens lys i 1997 og som stadig står som et lysende mesterværk. Det mener musikmagasinet Stereogum også, og derfor har de lavet en compilation, hvor en række kunstnere hver laver en coverversion af en af sangene fra OK Computer. Blandt de udvalgte er vores egne Slaraffenland, der har fået fornøjelsen af at lave en version af ”Paranoid Android”. Et nummer som Weezer også lavede en version af for ikke så længe siden:

Udover Slaraffenland finder man også Vampire Weekend, Cold War Kids, The Twilight Sad, snart albumaktuelle Marissa Nadler m.fl.

Albummet kan downloades her, og hele tracklisten ser ud som følger:

1. Doveman – “Airbag”
2. Slaraffenland – “Paranoid Android”
3. Mobius Band – “Subterranean Homesick Alien”
4. Vampire Weekend – “Exit Music (For a Film)”
5. David Bazan’s Black Cloud – “Let Down”
6. John Vanderslice – “Karma Police”
7. Samson Dalonoga feat. The Found Sound Orchestra – “Fitter Happier”
8. Cold War Kids – “Electioneering”
9. The Twilight Sad – “Climbing Up the Walls”
10. Marissa Nadler feat. Black Hole Infinity – “No Surprises”
11. My Brightest Diamond – “Lucky”
12. Flash Hawk Parlor Ensemble – “The Tourist”
13. Northern State – “No Surprises”
14. Chris Walla – “Polyethylene (Parts 1 & 2)

Radiohead har også selv lavet coverversioner i tidens løb, og herunder kan høres deres versioner af Joy Divisions ”Ceremony” og Oasis’ ”Wonderwall”:

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar