Download nyt nummer med The Magic Numbers

themagicnumbers-2008-565x377

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at de to søskendepar i The Magic Numbers har givet lyd fra sig. Sidst var med Those The Brokes, der udkom tilbage i 2006, men nu er der endelig lidt nyt om bandets tredje album.

I øjeblikket er bandet ved at lægge sidste hånd på det endnu ubetitlede album, der udkommer i løbet af foråret 2010. Inden den allersidste hånd lægges på albummet tager bandet på en britisk turne for at prøve de nye sange af live.

I den anledning kan man nu downloade nummeret ”You Hurt So Good” kvit og frit. Det eneste man skal gøre er, at tilmelde sig The Magic Numbers’ nyhedsbrev nederst på denne side.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar