Duck On The Walk Records udgiver Salli Lunn

sallilunn-presse2010-565x377

Det lille københavnske pladeselskab Duck On The Walk Records er klar til endnu en udgivelse. Tidligere har pladeselskabet udgivet to albums med Amber, der blev til sammen med legendarisk Steve Albini og John Parish.

Det nye udspil fra Duck On The Walk er med Salli Lunn, der efter at have huseret i undergrunden er klar til at komme op til overfladen med Heresy & Rite.

Heresy & Rite er blevet til i samarbejde med guitaristen og produceren Jonas Munk, kendt under pseudonymet Manual og som guitarist og sangskriver i psych/kraut-bandet Causa Sui, der især har bidraget med en udvidelse af lydbilledet med keyboards og støjende kollager. Salli Lunns medlemmer er heller ikke ubeskrevne blade på den danske musikscene, idet trommeslager, Line Grønbech, før har gjort sig særdeles bemærket som femme fatale i det pompøse rockorkester The Late Parade, bassisten, Jan Nissen, har en fortid i Amber og er i øvrigt ejer af Duck On The Walk Records og forsangeren, Lasse Bertelsen, har fungeret som liveguitarist for støjpopbandet Death by Kite.

Albummet udkommer i løbet af foråret på vinyl, cd og mp3.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar