Eagles Of Death Metal optræder i Conan

Det amerikanske band Eagles Of Death Metal bragede ind i hele verdens bevidsthed, da deres koncert på det parisiske spillested Bataclan i november blev scene for et terrorangreb, der kostede 89 af koncertgængerne livet. Bandet afbrød selvfølgelig omgående deres tour, men her i 2016 er bandet tilbage på landevejen igen for fuld skrue.

Og bandet optrådte også for nyligt i det amerikanske talkshow Conan med nummeret “Silverlake (K.S.O.F.M.)” fra det aktuelle album Zipper Down. Den optræden kan du se her ovenfor.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars