Ed Harcourt til Lille Vega

Den talentfulde britiske sanger og sangskriver Ed Harcourt kommer til Lille Vega den 3. november. Her vil der formentligt være rig mulighed for at høre en lang række af numrene for Harcourts seneste album, Lustre, der udkom i juni i år, og som må siges at høre til hans bedste.

Albummet markerede en mere moden sangskriver, der siden han udgav The Beautiful Lie i 2006 er blevet gift og har fået en datter. Begge pryder coveret til Lustre.

Harcourt har tidligere leveret både gode og dårlige koncerter i Danmark, så det bliver spændende at se hvilken form han møder op i denne gang.

Billetterne koster 130 kroner + gebyr og kan købes via Billetlugen.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar