Eels udgiver nyt album i 2013

I 2009 og 2010 udgav Mark Oliver Everett, aka Eels, en albumtrilogi bestående af albummene Hombre Lobo (2009), End Times (2010) og Tomorrow Morning (2010). Efter en kort pause har E nu annonceret, at han er på banen med et nyt album, der bærer titlen Wonderful, Glorious, og som kommer på gaden til februar næste år.

Eels debuterede i 1996 med Beautiful Freak og runder Wonderful, Glorious den tiende albumudgivelse. Hvordan jubilæumsudgivelsen kommer til at lyde vides endnu ikke, og foreløbigt er kun trackliste og cover offentliggjort. Udover at udkomme i en version bestående af 13 numre, kommer albummet også i en deluxe udgave med 13 ekstra numre i form af studieindspilninger, b-sider og livenumre.

Tracklisten til Wonderful, Glorious:

1. Bombs Away
2. Kinda fuzzy
3. Accident prone
4. Peach Blossom
5. On The Ropes
6. The Turnaround
7. New Alphabet
8. Stick Together
9. True Original
10. Open My Present
11. You’re My Friend
12. I Am Building A Shrine
13. Wonderful, Glorious

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.