Esbjerg viser guldet frem

kellermensch-dk-presse2008-565x377

Når et nyt band eller en ny kunstner dukker op på stjernehimlen, er det ofte en landets to største byer, der står som afsender. Byerne ude i provinsen kan dog også levere talent, hvor Skive i en periode syntes at spytte nye bands ud i et tempo, som var svært at hamle op med. Men landets 5. største by Esbjerg er også begyndt at røre på sig, og det vil man gerne på vestkysten vise resten af verden.

I forbindelse med Esbjerg Festuge i august stiller foreningen MadeInEsbjerg en scene til rådighed for kunstnere med rødder i byen. Koncerterne finder sted i Tobakken, og foran spillestedet vil parkeringspladsen være omdannet til et lille festival-område, hvor man kan spise, høre musik og deltage i andre aktiviteter.

Navne der gæster scenen er bl.a. The Floor Is Made Of Lava, Kellermensch (billedet), Powderhog og Bumsestilen.

Du kan læse meget mere om arrangementet på www.madeinesbjerg.dk.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar