ESP udgiver “Reign In Blood” jubilæums guitar

I 1986 udgav amerikanske Slayer med Reign In Blood en af hjørnestenene inden for thrash metal. Mange andre kunstnere har siden hen udråbt dette mesterværk som værende blandt deres største inspirationskilder, og 25 år senere er det nu blevet tid til at fejre jubilæet.

Guitarproducenten ESP sender nemlig nu en limited edition guitar på gaden, hvor elementer fra Reign In Blood-coveret pryder forsiden. Derudover er logoet på hovedet skrevet med den klassiske Slayer-font, der er pentagrammer lagt ind i halsen, og omkring 12. bånd prydes guitaren med et Slayer logo. Guitaren har en elletræs krop, ahorn hals, 24 XJ bånd, samt en EMG 81 og en EMG 85 aktiv pickup.

Der bliver kun lavet 250 stk af guitaren, så det er med at komme hurtigt ud af busken, hvis man vil have et eksemplar.

Se mere her!

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar