Fælles single fra 180° Virvar og Entakt

180gradervirvar-presse2008-565x350

Torsdag d. 29. oktober er der Spil Dansk Dagen 2009, hvor dansk musikliv fejrer sig selv. Her vil der i hele landet være et hav af arrangementer der hylder dansk musik på den ene eller anden måde.

Et af tiltagene står de to orkestre 180° Virvar og Entakt bag, når de på selve dagen udgiver en fælles single. Titlen på nummeret er ”Tiden er en finurlig tingest – en gang imellem spiser den detaljerne fra sig selv”, og der er tale om en blanding af dark reggae og indietronica krydret med danske tekster.

I forbindelse med udgivelsen inviterer de to bands til releasekoncert på PH Caféen ved Halmtorvet torsdag d. 29. oktober kl. 20.00. Med sig har de upcoming singer-songwriterne – Stærosaurus.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar