Første del af eksklusivt Opeth boxset klar

Foto: Olle Carlsson
Foto: Olle Carlsson

Er man diehard fan af det svenske metalband Opeth, kan man godt skynde sig at finde den helt store pengepung frem. Bandet har nemlig netop udgivet første del af en yderst eksklusiv og limiteret vinyl-serie, som ideholder de tre første Opeth udgivelser: Orchid (1995), Morningrise (1996) & My Arms Your Hearse (1998).

Box-settet indeholder følgende:
* En massiv håndnummereret trææske med informationerne printet på træet.
* En t-shirt med artwork, der er eksklusiv til denne udgivelse
* En Opeth logo-skabelon
* 6 x 180g vinyl (hvid vinyl er limiteret til 200 stk)
* eksklusivt artwork på pladernes cover med embossed logo artwork og album informationer printet på transparent papir

Box-settet udkommer på tyske Viva Hate Records, og kan bestilles via deres webshop for den lidet pebrede sum af 110 euro (inkl. forsendelse til Danmark).

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar