Iron & Wine + NOFX klar til Malmøfestivalen

Hvert år i august finder der et sandt overflødighedshorn af kulturbegivenheder sted i den sydsvenske by Malmø. Med fokus på så forskellige områder som musik, film, mad, kunst osv, burde der være noget for en hver smag. Og bedst af alt, så er Malmøfestivalen, som overflødighedshornet på ordentligt svensk hedder, gratis at deltage i.

Festivalen har netop offentliggjort de første musiknavne til dette års festival, og bookerne lægger hårdt ud med amerikanske navne som Iron & Wine, NOFX og No Use For A Name. De to sidste skatepunk bands spiller begge mandag aften.

Derudover gæstes festivalen indtil videre også af Dollykollot, Those Dancing Days, Eric Saade, Best Coast (US), Orup, Boysetsfire (US), Bouncing Souls (US) og Baskery.

Malmøfestivalen finder sted fra d. 19.-26. august, og du kan følge med i programmets tilføjelser her: www.malmofestivalen.se

Tags from the story
, ,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

1 kommentar

  • FEDT! NOFX, Bouncing Souls og No Use For A Name… og så kan man hvile ørerne med Iron & Wine og Best Coast. Det bliver spændende at se hvad de ellers får booket.

Skriv et svar