Faith No More til Roskilde Festival

faithnomore-presse-2009-565-377

Der var stor skuffelse over, at Faith No More ikke var at finde øverst på Roskilde Festivals plakat for 2009, da den blev offentliggjort torsdag den 16. april.

Nu kan de mange fans ånde lettet op, for efter lange forhandlinger mellem Faith No More og festivalen er brikkerne endelig faldet på plads, og det er netop blevet offentliggjort, at Faith No More bliver at finde på årets festival.

Faith No More debuterede med We Care A Lot tilbage i 1985 og to år efter kom Introduce Yourself. Men det var først med The Real Thing (1989), som også var det første album med Mike Patton på vokal, at bandet fik sit store gennembrud. Sidenhen udgav Faith No More Angel Dust (1992), King For a Day Fool For a Lifetime (1995) og Album of the Year (1997) inden bandet hev stikket ud.

Da der stadig er en håndfuld navne på vej, bliver det spændende at se om de kan leve op til dagens helt store offentliggørelse.

Diskant.dk er i hvert fald ikke i tvivl: “WE CARE A LOT”!

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

2 kommentarer

  • Ja, det er også det første band jeg virkelig glæder mig til at se.

    Men jeg forventer også at skulle se The Bronx, Social Distortion, Marissa Nadler, First Aid Kid, Fleet Foxes, Frightened Rabbit, Gang Gang Dance, Isis, Malk de Koijn, The Mars Volta og M. Ward.

    Håber der er nogle godt blandt de sidste, der bliver offentliggjort!

  • Jaaaaa, for helvede!

    Så er det måske alligevel værd at vende snuden mod Roskilde i år. Det er sådan ca. det første band på plakaten, som jeg virkelig gerne vil se.

Skriv et svar