Fanø Free Folk Festival har (næsten) programmet klar

Når Fanø Free Folk Festival løber af stabelen fra den 23. til den 26. juni i år, så er det anden gang at den smukke landsby Sønderho lægger græs til festivalen. Om ideen bag festivalen udtaler festivalleder Rasmus Steffensen:

Første festival var et eksperiment. Kunne man lave en festival, der kombinerer musikalske ambitioner og rart samvær, eksperiment og tradition? Og alt sammen i en lille landsby i udkanten af Danmark? Responsen på den første festival var overvældende. Såvel de lokale som de tilrejsende tog godt imod festivalen, som har modtaget adskillige kærlighedserklæringer siden – både fra musikere og publikum. Det har været bekræftende, og selvfølgelig er vi derfor glade for at kunne byde velkommen til endnu en svingom på Fanø til sommer. Og for at kunne løfte sløret til et fantastisk program.

Programmet for årets festival spænder vidt. Fra Storbritannien kommer Richard Youngs og Alaisdair Roberts, og fra USA kommer Birch Book. Og så kommer Andrey Kiritchenko og leverer folktronica fra Ukraine, og Gonga & Mithu Sain svinger forbi med en omgang pakistansk sufi-trance.

Fra Danmark er bl.a. Hymns From Nineveh (billedet), Mechanical Bird, :Of the Wand and the Moon, Er De Sjældne og Snöleoplarden blevet hentet ind.

Der sælges i alt 150 partoutbilletter her til en pris af 395 kroner + gebyr.

Her, hvor der stadig mangler at blive offentliggjort 5-6 navne, ser programmet således ud:

Richard Youngs (UK)
Alaisdair Roberts (UK)
Birch Book (USA)
Sieben (UK)
Andrey Kiritchenko (UA)
Gonga & Mithu Sain (PAK)
IKI (IS/FIN/NO/DK)
Snöleoparden
:Of the Wand and the Moon
Hymns from Nineveh
Mechanical Bird
Aron
Er de sjældne
Peter Laugesen & Singvogel
Krauka

Se en film fra Fanø Free Folk Festival 2010 her:

Fanø Free Folk Festival 2010 – Part One from Støj På Overfladen on Vimeo.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar