Fear & Loathing in Åbyhøj pt. II

fearandloathinginaabyhoej2-poster-565x377

Lørdag den 7. november løber anden udgave af arrangementet Fear & Loathing in Åbyhøj af stablen i øvelokalekomplekset Monorama (Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj). På plakaten står IIIrd Alternative (eksperimental/progressiv rock), Squaresville (indie), The Manipulated Living (støj-postrock) og Arms Ablaze (melodisk hardcore), så det er ikke for sarte sjæle og i den udsendte pressemeddelelse hedder det da også, at det er for dem ”der kan se det skønne i det grimme og finder renselse i det beskidte”.

Arrangementet er non-profit og baserer sig udelukkende på frivillig arbejdskraft. Der er fri entre og øl kan købes for 5 kroner stykket. Så har alle vist råd.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

1 kommentar

  • Hvornår går det første band på ?

    Da jeg næsten vælter hjem fra arbejde og videre

Skriv et svar