Foo Fighters har hyret Butch Vig til arbejdet med næste album

foofighters-presse2008-565x377

Når Foo Fighters går i gang med at indspille deres syvende album, så bliver det angiveligt med Butch Vig bag knapperne. Hvornår indspilningerne går i gang vides ikke, men ifølge Dave Grohl, så er han og trommeslager Taylor Hawkins begyndt at indspille demoer. Selve indspilningerne håber Grohl på kan komme til at foregå på analogt udstyr i hans egen garage og det skulle der gerne komme bandets mest rockede album ud af.

Butch Vig er især kendt for sit arbejde på Nirvanas Nevermind, men har også produceret for bands som Sonic Youth, Smashing Pumpkins, Helmet, AFI og Green Day. Og så har han siddet bag trommerne på fire Garbage-albums.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar