Forgetting Feet udgiver cd nummer 3!

Sidst fusions-spokenword/jazz/improvisations-bastarden Forgetting Feet, der består af en række etablerede musikere fra den danske scene, gav lyd fra sig, var tilbage i 2007 med gruppens album nummer 2: Of All The Words. Nu er Forgetting Feet dog tilbage med udgivelse nummer 3, og her er der tale om en live-plade med titlen Birds Came Suddenly. Udgivelsesdatoen er d. 8. oktober, og 12. oktober holder Forgetting Feet releasekoncert på Litteraturhaus. Dørene åbner kl. 20.30 og koncerten starter kl. 21.00.

Digter Peter Laugesen siger om udgivelsen:
”En live plade fra Forgetting Feet? Jo tak! Inden for, eller måske rettere uden for, den irriterende bastardgenre, der kaldes ”spoken word”, er det noget af det bedste, der findes. Måske det skyldes Egil Dennerlines amerikanske grundtone, det ved jeg sådan set ikke, men ”over there” har de jo haft sådan noget lidt længere…”

Forgetting Feet består af:
Palle Hjorth (orgel/tangenter) – spiller bl.a. m. The Savage Rose, Peter Sommer, Hush, Povl Dissing
Anders Holm (trommer og perc) – spiller bl.a. m. The Savage Rose, Hush, Kira
Mikkel Rørbæk (guitar/dobro) – har bl.a. spillet m. Søren Krogh, Mellophone, Silver Rangers
Egil Dennerline (digter/voice/effekter/sampler) – spiller bl.a. m. Crooked Spoke

Du kan læse mere om Forgetting Feet her: www.forgettingfeet.dk

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar