Four Tet vender tilbage med nyt album i januar

fourtet-presse-2006-565x377

Kieran Hebden har vækket Four Tet tilbage til live og er klar til at udgive There Is Love In You den 25. januar. Det nye album følger op på det anmelderroste album Everything Ecstatic (2005) og EP’en Ringer (2008). I mellemtiden er også kommet Everything Ecstatic Part 2 (2006) og Remixes (2006). Og nu vi er i gang, så har Four Tet tidligere udgivet Dialogue (1999), Pause (2001) og Rounds (2003).

Kieran Hebden har siden udgivelsen af Everything Ecstatic udgivet en række albums med jazzmusikeren Steve Reid, produceret to albums for Sunburned Hand of the Man samt produceret/remixet numre for navne som Thom Yorke, Caribou, Battles og danske Trentemøller.

Four Tet opstod ud af asken fra den britiske postrock trio, der bestod af Kieran Hebden, Sam Jeffers og Adam Ilhan, hvor Adam siden har udgivet tre indietronicaalbums under navnet Adem.

Tracklisten til There Is Love In You:

“Angel Echoes”
“Love Cry”
“Circling”
“Pablo’s Heart”
“Sing”
“This Unfolds”
“Reversing”
“Plastic People”
“She Just Likes To Fight”

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar