Ghost klar med nyt album og ny forsanger

Ghost på Copenhell 2013 (foto: Claus Michaelsen)
Ghost på Copenhell 2013 (foto: Claus Michaelsen)

Ifølge Sweden Rock Magazine er det okkulte rockband Ghost nu klar med opfølgeren til Infestissumam, som udkom i 2013. Bandets 3. album udkommer i slutningen af sommeren eller starten af efteråret og producertjansen blev varetaget af Klas Åhlund, der overraskende nok bl.a. har arbejdet sammen med kunstnere som Katy Perry, Kesha, Taio Cruz, Britney Spears og Madonna.

Traditionen tro skifter Ghost forsanger i forbindelse med udgivelsen, da Papa Emeritus II er skiftet ud med sin tre måneder yngre bror Papa Emeritus III. Men mon ikke Papa 3.0s vokal minder unægteligt om hans to forgængeres?

I forbindelse med Ghosts optræden d. 4. juni på Sweden Rock Festival slipper bandet første single fra albummet, og ifølge Sweden Rock Magazine er det også planen at bandet går i studiet inden sommerferien for at indspille en række covernumre af bl.a. Leonard Cohen og Imperiet.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars