Ghost til Amager Bio

Ghost på Roskilde Festival 2011 (foto: Claus Michaelsen)
Ghost på Roskilde Festival 2011 (foto: Claus Michaelsen)

Da det svenske okkulte band Ghost i 2010 udgav deres debut Opus Eponymous, skabte det en del omtale rundt omkring i verden. Bandet der altid optræder maskerede og hvis identiteter er hemmelige, fik omgående prominente fans som f.eks. Phil Anselmo (Down, ex-Pantera) og James Hetfield (Metallica), og efterfølgende har Ghost spillet henholdsvis Europa og USA tyndt adskillige gange. I 2011 ramte bandet så for første gang Danmark, da de gav en midnatsmesse på Roskilde Festivalen.

Nu er frontfigur Papa Emeritius II (jeps, det kalder forsangeren sig!) og hans band af “nameless ghouls” snart klar med opfølgeren til debuten, som får titlen Infestissumam. Pladen udkommer i løbet af foråret, og tirsdag d. 26. marts rammer Ghost atter Danmark, når de giver koncert i Amager Bio.

Billetsalget starter onsdag d. 30. marts, via Billetnet.

 

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars