Glastonbury 2010 er udsolgt

glastonbury

Hvis du havde planer om at tage til Europas største musikfestival til næste år, så kan det være det allerede er for sent! For blot 12 timer efter at billetsalget åbnede søndag morgen kunne Glastonbury nemlig melde udsolgt til næste års festival. Og det uden at have annonceret et eneste band.

En af grundende til at det er gået så hurtigt er måske, at festivalen til næste år kan fejre 40 års jubilæum.

Sidste år spillede Neil Young, Bruce Springsteen, Fleet Foxes, N*E*R*D, Bloc Party, Franz Ferdinand, The Specials, Maximo Park, Ray Davies, The Streets, Animal Collective, Four Tet, Jarcis Cocker, Bon Iver, M. Ward, The Prodigy, Nick Cave, Blur, Madness, Echo & the Bunnymen og mange mange flere.

Vil man gerne deltage i festivalen kan man fra den 12. oktober blive skrevet op til eventuelle afbestilte billetter. Men man skal nok sidde klar ved computeren for at nå at komme langt nok frem i køen.

Festivalen løber af stabelen fra onsdag den 23. juni til søndag den 27. juni.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar