Glasvegas udgiver nyt den 4. april

Foto: Steve Gullick

Efter udgivelsen af den selvbetitlede debut tilbage i 2008 blev britiske Glasvegas de britiske musikjournalisters nye kæledække. Hypen nåede også til Danmark, hvor bandet bl.a. gav flere koncerter, men ligeså hurtigt bandet kom frem – ligeså hurtigt blev de glemt igen.

Nu er Glasvegas snart tilbage med albummet Euphoric /// Heartbrek \\\, der kommer på gaden den 4. april.

Albummet er produceret af den britiske producer Flood, der også har produceret for navne som Editors, Erasure, Depeche Mode, The Charlatans, U2, Nine Inch Nails, Smashing Pumpkins, PJ Harvey, Nick Cave, Sinéad O’Connor, Johnny Cash, The Killers og Sigur Rós – og altså ikke er en hvem som helst.

På bandets hjemmeside kan man downloade nummeret ”The World Is Yours” kvit og frit fra i dag af. Der kan også lyttes her:

Tracklisten til Euphoric /// Heartbrek \\\:

1. Pain Pain, Never Again
2. The World Is Yours
3. You
4. Shine Like Stars
5. Whatever Hurts You Through The Night
6. Stronger Than Dirt (homosexuality pt.2)
7. Dream Dream Dreaming
8. I Feel Wrong (homosexuality pt.1)
9. Euphoria, Take My Hand
10. Lots Sometimes
11. Change

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar