Greatest hits på vej fra Foo Fighters

foofighters-us-presse2008

Mens Foo Fighters frontmand Dave Grohl for tiden muntrer sig med Josh Homme (QOTSA) og John Paul Jones (Led Zeppelin) i Them Crooked Vultures, betyder det ikke at der ikke også kan ske nyt i hans hovedband, der efterhåneden har 15 år på bagen.

3. november udgiver Foo Fighters ifølge bandets officielle hjemmeside et greatest hits album, som ud over favoritter som “All My Life”, “Learn To Fly”, “Best Of You”, “Times Like These”, “My Hero” og “Everlong” også vil indeholde to nye numre (“Wheels” og “Word Forward”), der optaget med Butch Vig (bl.a. Garbage, Nirvana og Smashing Pumpkins) i producerstolen.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar