Guns N’ Roses sagsøges for tyveri

gunsnroses-logo2008-565x350

Ifølge nyheds-bureauet Reuters har to mindre pladeselskaber sagsøgt Guns N’ Roses og deres pladeselskab, fordi de mener at bandet har har haft fingrene lidt for langt nede i kagekrukken, da de lavede Chinese Democracy. Ifølge Reuters er det det engelske selskab Independiente og det amerikanske Domino Recording Company, som hiver Guns N’ Roses i retten med et sagsanlæg på 1 million dollar.

Det skulle være de to numre “Wherever You Are” og “A Strangely Isolated Place” af den tyske elektroniske musiker Ulrich Schnauss der er blevet delvist plagieret i nummeret “Riad N’ the Bedouins,” fra Chinese Democracy.

Bedøm selv, om der er tale om tyveri, ved at høre de to sange nedenfor.

“A Strangely Isolated Place” af Ulrich Schnauss

“Wherever You Are” af Ulrich Schnauss

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar