Hør BRMC’s Ewan MacColl’s-cover

Foto: Tessa Angus

For at fejre Dr. Martens halvtreds års jubilæum har de spurgt ti artister om at indspille deres version af en klassiker som de synes repræsenterer ånden i de folk, der går med den famøse støvle. Ti forskellige instruktører er derefter blevet bedt om at lave musikvideoer til sangene.

Black Rebel Motorcycle Club har valgt at lave et cover af Ewan MacCall’s (1915-1989) ”Dirty Old Town”, der i dag bliver forbundet med Dublin, men som egentligt var ment som en beskrivelse af den industrielle by.

Videoen til ”Dirty Old Town” kan ses herunder. Man kan se de øvrige videoer på Dr. Martens hjemmeside, hvor der foreløbigt ligger videoer til Noisettes, The Duke Spirit, DãM-FunK, The Cinematic Orchestra og Buraka Som Sistema, der har lavet versioner af numre, der oprindeligt blev indspillet af Buzzcocks, Sham 69, The Human League, Neneh Cherry og Jeff Buckley. Senere kommer der sange fra N.A.S.A., Michael Davis of MC5 & D.O.A., VERBAL + YOON og The Raveonettes. The Reveonettes fortolker The Stone Roses’ ”I Wanna Be Adored”.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar