Har Lily Allen udgivet sin sidste plade?

lilyallen-presse2008-565x377

Ifølge det britiske musikmagasin NME, så har Lily Allen tænkt sig at trække sig tilbage fra musikken efter sin igangværende turne. I hvert fald skulle der ikke komme et nyt album med nyt materiale fra hende, og ud fra nedenstående citat kunne det tyde på, at årsagen er manglende indtjening på grund af piratkopiering:

Just so you know, I have not renegotiated my record contract and have no plans to make another record. I do however remain a fan of new music, so this is not some selfish crusade. The days of me making money from recording music have been and gone as far as I’m concerned, so I don’t (at this point) stand to profit from legislation [from the government regarding file-sharing (NME)]. Except future purchases of previously recorded material (which won’t be much).

Umiddelbart er det svært at tro andet, end at udtalelsen falder ovenpå et øjebliks irritation, men om der kommer flere albums fra Allens hånd må tiden vise. Lily Allens medbriter James Blunt og Gary Barlow bakker i øvrigt op om Lily Allens påstand om, at det er svært at tjene musik på plader i dag.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar