Hatspheres nye album på vinyl

hatesphere-presse2009-565x377

Danske Hatesphere udgav i marts To The Nines, der præsenterede bandet i et stort set nyt line-up. Eneste tilbageværende medlem var Peter ‘Pepe’ Lyse Hansen, og med så stor udskiftning, var der jo en anseelig chance for at det kunne gå galt. Men det viste sig, at der ikke var nogen grund til panik, og diskant.dks Lars Asmussen skrev om pladen: “Byd Hatesphere velkommen tilbage! Var I fans af Hatesphere med den gamle besætning, vil I med meget stor sandsynlighed elske To the Nines”

Den oprindelige udgivelse af To The Nines blev smidt på gaden i to versioner. En ganske almindelig cd og så en version med 3 bonus tracks og en video.

To The Nines udkommer nu også på vinyl via tyske Supreme Chaos Records. Udgivelsen vil både findes som henholdsvis almindelig sort vinyl og som en limiteret version á 300 stk gennemsigtig vinyl med sort splatter. Den limiterede version indeholder desuden en poster, en sticker og en helt særlig indpakning.

To The Nines-vinylen udkommer allerede d. 15. maj, og kan bl.a. bestilles på www.s-c-r.de.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar