Henrik Olesen udgiver ep

Med dobbeltalbummet Kain og Abel opløste brødrene Peter H. Olesen og Henrik Olesen midlertidigt sit samarbejde under navnet Olesen-Olesen, som i de foregående ti år havde været et af landets bedste dansksprogede orkestre.

Nu er Henrik Olesen så tilbage med sin solodebut. Titlen er Ukendt under et andet navn og indeholder fem selvskrevne dansksprogede sange, hvoraf de tre kan høres på facebook.

Om ep’en siger Henrik Olesen:

Dejligt langt om længe at få disse sange ud af systemet. Jeg aner ikke, om dette er en ny begyndelse eller en sidste krampetrækning – det må tiden vise.

Ep’en udkommer i et begrænset oplag, så det er med at være hurtig hvis man vil have fingre i et eksemplar. Ep’en udkommer kun som postordre og kan rekvireres på følgende måde:

1. Send en mail til ukendtunderandetnavn@gmail.com
2. Oplys dit navn og adresse samt antal ønskede ep’er (pris pr. styk: kr. 75 inkl. forsendelse).
3. Ep´en vil blive sendt til dig per gammeldags post indenfor få dage. Betalingsinfo vedlægges.

Tracklisten til Ukendt under et andet navn:

1. Skridt
2. Korsvej
3. Det gamle, det ny
4. Hjertet
5. Alt som det skal være

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar