Hent ny single fra The Soundtrack Of Our Lives

Foto: Fredrik Wennerlund
Foto: Fredrik Wennerlun

Det svenske band The Soundtrack Of Our Lives udgav i december sidste år deres femte album Communion, der indeholdt hele 24 numre fordelt over to cd’er. Nu udgiver bandet i forbindelse med en promovering i Storbrittanien en digital single, der kan downloades kvit og frit fra Tsool.net og bandets MySpace-side på søndag d. 21. juni fra kl. 11.50. Der er tale om et radio-edit af nummeret “Babel On” der selvfølgelig er at finde i fuldlængde-versionen på Communion.

24. juni smider bandet med “Swim like a bird” et ekstra gratis bonus-track oven i hatten, så de må åbenbart være i gavehumør derovre på den anden side af sundet.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar