Hør nyt nummer fra Sun & Sail Club

SunAndSailClub-Presse2015-565x377

Allstar-stonerbandet Sun & Sail Club, der består af medlemmer fra Kyuss, Fu Manchu og Adolescents udgiver d. 12. maj deres andet album The Great White Dope (der er tale om den amerikanske releasedato), og nu er det muligt at streame nummeret “Krokodil Dental Plan” via THEPRP.

Bandet har tidligere gjort nummeret “Dresden Fireball Freakout Flight” fra The Great White Dope tilgængeligt for streaming, og du kan lytte til det nummer her!

Sun & Sail Club består af Adolescents-sanger Tony Cadena, Fu Manchus Bob Balch (Guitar), Scott Reeder (trommer) og ex-Kyuss-bassisten Scott Reeder (bas) – jeps de har det samme navn!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars