Hør Refused’s “The Shape of Punk to Come” i ny indpakning

Refused-Presse2012-565x377

Svenske Refused’s klassiker The Shape of Punk to Come, har i den grad været med til at definere den moderne hardcore. Selvom Refused gik i opløsning i 1998 er pladens popularitet bare vokset og vokset gennem årene. Derfor blev bandet gendannet for en stund i 2012, hvor de spillede en lang række koncerter i Europa og USA. Og i slutningen af 2012 gik bandets medlemmer så igen hver til sit.

Nu har den svenske komponist og dirigent Jonas Nydesjö pustet nyt liv i The Shape of Punk to Come, da han har lavet et helt nyt arrangement af pladen under titlen “Shape into Shambles”. Værket er blevet opført af Norrlandsoperans Symfoniorkester i forbindelse med Made 2014 i Umeå, Sverige, og er indspillet af Sveriges Radio.

Du kan lytte til opførelsen nedenfor, ved at springe ca 6 minutter ind.

 

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars