Huset i Magstræde uddeler 3 gratis årskort

Foto: Gorm Valentin

Huset i Magstræde afholder en noget anderledes konkurrence når Spil Dansk Dagen løber af stabelen d. 28. oktober. Den dag vil der nemlig være gemt 3 gratis årskort på forskellige scener i Huset. Finder man kortet er der fri adgang til Huset i Magstræde i et helt år, hvilket vil sige, at det giver fri adgang til 6 scener, 250 koncerter i Musikcaféen, 130 jazzkoncerter på 1.SAL, 150 filmfremvisninger, masser af teaterforestillinger, stand-up, open mic arrangementer, poetry slam og meget mere.

Så holder du af det store kulturhus, så er det nok en god ide at dukke op den 28. oktober. Og hvis du aldrig har sat dine fødder på Huset i Magstræde, så skal der lyde en stor opfordring herfra.

Jagten går ind kl. 20

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar